Bonen in de pot

Bonen in de pot informeert je vrijwel iedere maandagochtend over de ontwikkelingen in het marketing- en communicatievak, interessante communicatievacatures en andere wetenswaardigheden die me op het gebied van marketing en communicatie zijn opgevallen of waarvan ik vermoed dat het ook jou zal interesseren; een soort issuemanagement voor het communicatievak zal ik maar zeggen.

Ik ben erg benieuwd naar uw reacties daarover en nodig je dan ook uit me feedback te geven. Heb je aanvullingen of suggesties? Aarzel niet ze met me te delen.

Het heeft de titel “Bonen in de Pot” mee gekregen, dat zo veel zeggen als “hij wil nog wat zeggen maar het is onbelangrijk wat hij te zeggen heeft”, waarmee ik het relatieve van mijn berichten wil aangeven. Lees het vanuit uw eigen perspectief volgens de WIIFM-formule: What’s in it for me.

U kunt de edities van Bonen in de pot lezen op www.bonenindepot.nl.

Of volg Bonen in de pot via Twitter (@bonenindepot)